Workshop: RET

Workshop Spring Counseling :  Hoe je RET kunt toepassen op jezelf.
Pieker je weleens over een probleem en kom je er zelf niet uit? Vaak zitten we vast in ons gedachtepatroon. In de RET workshop leer je wat RET inhoudt en hoe je dit kunt toepassen op jezelf. In deze workshop gaan we ervaren  hoe je op een meer posi­tieve en rationele manier om kunt gaan met allerlei situaties in je leven.  Van de ongewenste situatie naar de gewenste situatie!
De kosten voor deze workshop bedragen € 25,- per persoon.

Woensdag 9 maart van 9.30-11.30 uur.

Voor aanmelden: neem contact op met Spring Counseling.
 

Workshop: Slapen, hoe doe je dat (goed)? 

Veel Nederlanders slapen regelmatig slecht. Heb je ook last van slaapproblemen en hindert je dat in je dagelijkse leven? Zou je weleens willen weten hoe het zou kunnen verbeteren en wat je daar zelf aan kunt doen? Tijdens de workshop gaan we aan de slag en wie weet heb je aan het einde van de middag een punt waar je mee aan de slag wilt om beter te kunnen slapen!
De kosten voor deze workshop bedragen € 25,- per persoon.

Donderdag 24 maart van 9.30-11.30 uur 

Voor aanmelden: neem contact op met Spring Counseling.

 

Workshop: Vrouwen aan tafel

 

Zou je graag iets willen aanpakken en heb je een duwtje nodig?
We gaan met een groepje vrouwen om de tafel zitten en ieder krijgt de tijd om wat je wil aanpakken op tafel te leggen, we gaan daarop reageren door vragen te stellen, zodat jouw probleem goed uitgewerkt wordt. We komen niet direct met adviezen, maar laten je eerst jouw verhaal doen.

Aan het eind van de ochtend heb je verteld wat je wilt aanpakken en door de vragen die wij stellen heb je misschien wel dat duwtje gekregen wat je net nodig had!

We gaan op een positieve manier elkaar vragen stellen en we gaan op een respectvolle manier met elkaar om en laten wat we bespreken achter op de tafel.

We gaan 2 uur met elkaar in gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers.

De eerstvolgende datum is: woensdagochtend  20 april  van 9.30 tot 11.30 uur.
De groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 vrouwen.
De kosten voor deze workshop bedragen € 10,- per persoon.

Geef je op via info@springcounseling.nl en vermeldt daarin je NAW gegevens en het onderwerp wat je zou willen aanpakken, wat je steeds uitstelt, of waar je tegenop ziet. Of via de contactpagina.

Lezing Counseling

Graag verzorgen we een lezing voor bijv. een Passageavond, Vrouwen van Nu of een andere vereniging of club. De kosten hiervoor zijn € 80,00.
Diverse onderwerpen:
Counseling, wat is dat eigenlijk?
Relatiecounseling, wanneer en hoe gaat dat in z'n werk?
Communicatie: hoe communiceer je goed, vaak is dit het probleem in relaties en je kunt er iets aan doen!
Dementie: Wat is het, hoe herken je het. 

Aanmelden

Neem contact op met Spring Counseling.
 

Gratis gesprek voor de Mantelzorger

Bent u een mantelzorger en wilt u eens van u afpraten? Kom dan langs bij Spring Counseling en deel uw verhaal, waar loopt u tegenaan, wat is mooi, wat is lastig. We gaan een uur in gesprek en wat besproken wordt blijft onder ons. Een luisterend oor zonder oordelen, invullingen. Zo mag de aandacht even naar u uit gaan. Van harte welkom.
Geef u op via het contactformulier.‚Äč